A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714960414.9973.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Depistat de politistii de frontiera conducand un buldoexcavator neinmatriculat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-03-2013, ora 23:15

Depistat de politistii de frontiera conducand un buldoexcavator neinmatriculat

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, care conducea un buldoexcavator neinmatriculat.

In data de 5 martie, in jurul orei 03.00, la P.T.F. Sculeni s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de control la frontiera, conducand un buldoexcavator marca JCB Master Plus 3CX, un barbat cu dubla cetatenie, romana si R.Moldova, V.G. in varsta de 26 ani. La controlul de frontiera lucratorii nostri au constat ca buldoexcavatorul nu avea placute de inmatriculare. In urma verificarilor efectuate politistii de frontiera au constat faptul ca utilajul nu figureaza ca fiind inmatriculat. Barbatul a declarat ca a achizitionat utilajul din judetul Iasi platind pentru acesta suma de 24.800 lei. L-a preluat cu ajutorul unui trailer si l-a transportat pana in satul Sculeni-Romania. Constatand faptul ca soferul trailer-ului nu detine documentele necesare pentru a trece frontiera de stat a Romaniei, V.G. a coborat buldoexcavatorul mai sus mentionat la aproximativ 100 de metri de Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni si l-a condus pana pe sensul de iesire din tara. Politistii de frontiera i-au intocmit persoanei in cauza dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tranvai, neinmatriculat sau neinregistrat, urmand a fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale”, informeaza IJPF Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
capatina,  06.03.2013 23:21

"tranvai" ?

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii