A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715963897.9959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deficit de locuri in caminele din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2015, ora 14:09

Deficit de locuri in caminele din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Incepe goana dupa un loc de cazare in caminele studentesti. Unitatile de invatamant superior din toata tara isi asteapta studentii cu mii de locuri de cazare. La Iasi, printre primii care isi vor primi locurile in camin sunt studentii de la Medicina.

Univesitatea inregistreaza un deficit mare la cazare. Din cei 9.000 de studenti, abia 1.600 isi gasesc loc in camin. La UMF Iasi sunt foarte multi studenti straini, in jur de 2.500 de persoane, care prefera sa stea cu chirie, la apartament.

Deficit mare la cazare este, in fiecare an, si la Universitatea "Al. I. Cuza". Din cei 25.000 de tineri inscrisi la facutatile acestei universitati, doar 6.000 isi vor gasi loc. Tarifele pleaca de la 120 de lei si ajung pana la 500 de lei pe luna.

O alta institutie de invatamant care isi asteapta in aceasta saptamana studentii la cazare este Universitatea Tehnica "Gh.Asachi". Aceasta are unul dintre cele mai mari campusuri din tara. Sunt 21 de camine, in care pot fi cazati in jur de 8.000 de studenti. in ultimiii ani, cele mai multe dintre camine au fost modernizate, iar conditiile au fost mult imbunatatite. Tarifele nu trec de 280 de lei.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, camine, studenti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii