ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2012, ora 16:52

Decernarea premiilor European Language Label pentru inovatie si creativitate in domeniul predarii si invatarii limbilor straine

Articol de Madalina Irimia

Astazi, 16 martie, a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor European Language Label pentru inovatie si creativitate in domeniul predarii si invatarii limbilor straine.

La acest eveniment a participat si senatorul Mihaela Popa, vicepresedinte al Comisiei pentru Egalitatea de Sanse si membru in Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Senatul Romaniei.

Am fost onorata sa particip alaturi de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si de colegele mele din Invatamant la ceremonia de decernare a Premiilor European Language Label. Accesarea fondurilor europene in domeniul educatiei a reprezentat mereu o prioritate pentru mine atat ca om din societatea civila cat si ca politician. Timp de 10 ani am reusit sa mentin Iasul pe locul I in accesarea fondurilor europene in Educatie, iar referitor la European Language Label, Iasul se poate mandri cu cele mai multe proiecte ELL pentru promovarea multilingvismului si a multiculturalitatii”, a declarat senatorul Mihaela Popa.

Acest eveniment a fost organizat de ANPCDEFP (Agentia Nationala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale), in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Invitatul special al acestei editii a fost Mircea Cartarescu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii