ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
27-07-2014, ora 10:04

Debut in Liga I: CSMS Iasi – Viitorul Constanta

Articol de Cristian Amariei

Echipa de fotbal CSMS Iasi va debuta luni in noul sezon al Ligii I, pe teren propriu, in compania formatiei Viitorul Constanta. Partida de pe stadionul din Copou va incepe la ora 18:30.

Echipa ieseana, antrenata de Marius Lacatus, vine dupa doua partide, ambele din Cupa Ligii, pe care le-a terminat invingatoare. Astfel, iesenii au ajuns in sferturile competitiei dupa ce au eliminat pe ASA Tg. Mures (cu 2-0) si pe CFR Cluj (scor 4-2).

Eu ma bucur de rezultatele pe care le-am obtinut si-mi doresc un parcurs cat se poate de lung. Acum depinde si de adversarii pe care ni-i aduce tragerea la sorti. Oricum vom trata foarte serios si vom incerca sa ajunge cat mai departe”, a precizat Marius Lacatus.

CSMS Iasi a pus in vanzare abonamente pentru sezonul competitional 2014 – 2015:

Abonamentele vor permite accesul la cele 17 meciuri disputate pe teren propriu in Liga 1, precum si la meciurile din Cupa Ligii si Cupa Romaniei. Abonamentele se pot procura in zilele de luni – vineri, intre orele 10:00 – 15:00, de la sediul clubului, Stadionul Emil Alexandrescu, peluza A, Departamentul Marketing, doritorii trebuind sa se prezinte cu buletinul.

Foto: digisport.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii