A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714015856.9502.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ziua lor, copiii au fost in vizita la Politia de Frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-06-2013, ora 17:26

De ziua lor, copiii au fost in vizita la Politia de Frontiera

Articol de Madalina Irimia

Si in acest an structurile subordonate ale Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi si-au „deschis portile” pentru a primi sarbatoritii Zilei de 1 Iunie: copiii. Peste 1000 de copii au fost sarbatoriti de politistii de frontiera.

Ziua copilului a fost mentionata prima data la Geneva la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor in august 1925, la care 54 de reprezentanti din diferite tari, au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului. Dupa aceasta conferinta, multe guverne au introdus „Ziua copilului”.

In data de 31 mai a.c., incepand cu ora 10, la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, a fost sarbatorita Ziua Internationala a Copilului sub egida Ziua Portilor Deschise.

Sarbatoarea a debutat cu prezentarea aparaturii si tehnicii folosite pentru supravegherea si controlul frontierei de stat. Copiii au avut ocazia sa vada cum functioneaza autospeciala cu termoviziune, aparatele de vedere, dar au avut parte si de o scurta demonstratie a politistilor de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ. Activitatea s-a terminat cu prezentarea unor exercitii demonstrative desfasurate cu ajutorul cainilor de serviciu specializati in detectarea stupefiantelor, produselor din tutun, explozibilor si de exercitiile de predresaj a tineretului canin, ce participa la misiune alaturi de politistii de frontiera.

Astfel, cei peste 500 de copii, care pentru cateva ore au fost musafirii politistilor de frontiera ieseni au deslusit primele taine ale meserie de politist de frontiera.

     
Tag-uri: copii, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii