A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713567177.5712.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De neratat: „Seara Armeneasca” la Ateneul Tatarasi!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-09-2016, ora 08:09

De neratat: „Seara Armeneasca” la Ateneul Tatarasi!

Articol de Cristian Amariei
Joi, 15 septembrie, in Gradina de Vara a Ateneului se va organiza “Seara Armeneasca – Traditii si obiceiuri in comunitatea armeana”. Evenimentul va cuprinde prezentarea armenilor din Iasi, o incursiune in istoria armenilor, prezentarea revistei tineretului armean din Iasi – Revista Siamanto si un moment artistic sustinut de trupa Siamanto. Participantii se vor bucura de acordurile muzicii armene si vor savura delicioase produse specifice bucatariei traditionale armene. Pretul biletului este 10 lei, iar rezervarile se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00-17.00.

Weekend plin cu surprize

Vineri de la ora 20.00, in Gradina de Vara a Ateneului publicul iubitor de comedie este chemat, in calitate de jurat, in proces cu “Acuzat: femeia (Sincer… Te iubesc?!)”, regia Viorel Varlan. Partea citata are dreptul la un spectacol, parte a marelui spectacol in care femeia isi inseala barbatul, ca razbunare suprema. Umorul insoteste drama barbatului inselat in dragoste, transformand-o in comedia neputintei sale. Distributie: Andrei Ciobanu, Erica Moldovan, Viorel Varlan, Ionel Apetrei. Durata spectacolului este de 1ora si 20 de minute. Pretul biletului este 12 lei. Rezervari la telefon 0741-279.740, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00-17.00. Recomandat celor peste 16 ani.
Sambata, 17 Septembrie de la ora 11.00 in Gradina de Vara Teatrul de Buzunar Puppets Art Time va invita la spectacolul pentru copii “Prostia omeneasca” dupa Ion Creanga. Papusile bibabo (pe mana ) se vor prezenta intr-un spectacol plin de umor, dar care va face, de fapt, haz de necaz. Umorul lui Creanga impletit cu gaguri papusaresti aduc spectacolul aproape de copii dar si de cei trecuti de aceasta varsta. Actori: Tudor Rotaru, Ecaterina Rotaru, Laurentiu Vasilache. Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani si va dura 35 – 45 de minute. Pret unic al biletelor 8 lei. Rezervarile se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00-17.00.

Duminica, 18 septembrie, de la ora 20.00 pe Terasa Acoperis a Ateneului Fosinel si Petronela, indragitele personaje ale comediei “Dragoste pe contrasens” (partea a treia din Trilogia dragostei, dupa “Casatorie in 2” si “1+1=3”) vor face ce au facut si pana acum: isi continua viata in 2, plina de peripetii, dar intr-o alta etapa: actiunea se petrece dupa 20 de ani de la finalul partii a II-a. si cum vremurile s-au schimbat, ei au acum de infruntat nu doar problemele specifice de cuplu, ci si dificultatile care vin in acelasi timp cu viata moderna. In plus, copilul lor a crescut, e major, si acesta reprezinta o dificultate in plus. Surprizele nu vor lipsi insa nici acum. E pentru prima data cand langa Frosinel si Petronela va aparea un al treilea personaj in carne si oase. Suntem convinsi ca publicul ii va sustine si se va distra copios.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii