ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-04-2016, ora 10:53

De Paste, bilete cu reducere la concertul Julio Iglesias din Iasi

Articol de Madalina Irimia
In ajunul sarbatorilor de Paste, pe 29 si 30 aprilie, precum si pe 1 si 2 mai, toti cei care vor achizitiona bilete online, pe www.vreaubilet.ro, la concertul „Mi Vida” sustinut de Julio Iglesias pe 11 mai la Iasi, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, vor primi din partea organizatorilor o reducere de 18%.

Artist de origine spaniola intrat in Cartea Recordurilor ca singurul cantaret de origine latina care a vandut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse in 14 limbi, Julio Iglesias va canta la spectacolul de pe Stadionul „Emil Alexandrescu” piese din albumul „Mexico”, lansat anul trecut si ajuns deja in fruntea topurilor din Spania, dar si multe dintre hiturile lansate de-a lungul impresionantei sale cariere.

Julio Iglesias marturiseste ca piesele de pe albumul lansat anul trecut, „Mexico”, au o semnificatie speciala pentru el si aceasta pentru ca, pentru prima data dupa 12 ani, a cantat din nou in limba sa materna. In deschiderea spectacolului, spectatorii il vor putea asculta pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeasi scena cu tatal sau.

Biletele la concertul lui Julio Iglesias de la Iasi sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Palas Mall si Iulius Mall, pe www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro, precum si la locul evenimentului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  04.08.2017 01:09

wh0cd108932 celebrex online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii