ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-07-2014, ora 18:37

Dam startul distractiei in Oraselul „O inima de Broscuta”!

Articol de Madalina Irimia

Duminica, 20 iulie, de la ora 16.00, in Parcul Expozitiei din Copou, Editura Adenium va invita la marea deschidere a Oraselului „O inima de Broscuta”. Dam startul distractiei si ii invitam atat pe cei mici, cat si pe cei mari sa intre intr-o lume magica!

Spectacolul de teatru in aer liber, care da viata celor mai indragite personaje din colectia de volume O inima de Broscuta, este prilejul perfect sa faceti cunostinta cu prietenii care va vor fi alaturi toata vara! Ne energizam cu un mini-recital sustinut de Andrei Cerbu, finalist la concursul „Romanii au talent” si dam frau liber creativitatii la atelierele de face painting si workshop-urile Origami. Multa joaca, interactivitate, veselie, muzica si dans, concursuri cu jocurile copilariei („sotron”, „ata”), tombole cu premii-surpriza si Roata Norocului!

Intre 21 iulie si 31 august, in fiecare zi, intre orele 11.00-20.00, Oraselul „O inima de Broscuta” va asteapta cu portile deschise! Pentru toti copiii, in vacanta asta mare, un parc de distractii „tare”! Intrarea libera!

Editura Adenium sustine Iasul in cursa pentru obtinerea titlului „Iasi – Capitala Culturala Europeana 2021”, prin proiectul de amploare Oraselul „O inima de Broscuta”, acesta fiind cel mai mare proiect inscris in program.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii