A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714055481.537.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dalkia deruleaza 2 sondaje de opinie in randul iesenilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-07-2013, ora 13:07

Dalkia deruleaza 2 sondaje de opinie in randul iesenilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand de astazi 29 iulie, timp de 2 saptamani se vor derula in Municipiul Iasi 2 sondaje de opinie comandate de Dalkia Termo Iasi: un sondaj de monitorizare a gradului de multumire a clientilor existenti si unul de masurare a probabilitatii si conditiilor de intoarcere in sistem a consumatorilor debransati in trecut.

Pentru ambele sondaje, intrebarile privesc atat aspecte tehnice ale alimentarii cu apa calda si caldura, cat si subiecte ce tin de: relatia cu clientii; evolutia pretului energiei pe termen scurt si mediu; traiul in condominiu, la bloc.

Fiecare din cele 2 sondaje se va realiza pe un esantion reprezentativ de cate 600 apartamente din blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Culegerea datelor se va face de catre 14 operatori de teren zilnic intre orele 15:00 - 20:30 si in week-end intre orele 11:00 - 13:00 si 15:00 - 20:30 (s-au ales aceste intervale orare pentru ca probabilitatea de a gasi acasa persoanele active social sa fie cat mai mare si pentru a se reduce pe cat posibil riscul de a avea un esantion format in mare parte din persoane inactive).

Sondajele vor fi realizate de Gallup (75 ani experienta, reprezentat in 40 de tari din lume, prezent in Romania din 1993), singurul institut de sondare a opiniei publice din Romania care are experienta in domeniul serviciilor publice.

Rezultatele sondajelor vor fi disponibile la sfarsitul lunii august.

Foto: timpul.md

     
Tag-uri: sondaj, Iasi, Dalkia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii