A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713454429.7874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

DJST Iasi va inaugura terenului de sport amplasat intre Sala Polivalenta si Hotel Sport
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
15-06-2012, ora 14:09

DJST Iasi va inaugura terenului de sport amplasat intre Sala Polivalenta si Hotel Sport

Articol de Alexandra Stefanescu

Vara lui 2012 marcheaza finalul proiectului „European Spirit Through Sports Without Frontiers”, initiat si coordonat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, impreuna cu partenerii Asociatia Tinerilor Romani din Basarabia si Bucovina, Federatia de Orientare Sportiva din Republica Moldova si Organizatia de Tineret “New European Generation” din Ucraina.

Proiectul are o valoare totala de 166.500 de euro si este finantat din fonduri nerambursabile in cadrul Programului Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

In cadrul proiectului, pe toata durata acestuia, au avut loc competitii amicale de fotbal, volei, baschet pentru old-boys desfasurate in Republica Moldova si Ucraina. In plus, finalul de proiect aduce in prim plan un alt obiectiv important, anume inaugurarea terenului de sport amplasat intre Sala Polivalenta si Hotel Sport. Evenimentul va fi marcat de diverse competitii sportive intre toti partenerii, ce se vor desfasura in Iasi.

Proiectul a fost desemnat unul dintre cele mai frumoase la evaluare. In cadrul acestuia ne-am propus sa oferim fostilor sportivi posibilitatea de a se intrece in competiti amicale transfrontaliere, dar si sa modernizam terenul de sport de pe Sf. Lazar, de langa Hotel Sport. Chiar daca suma nerambursabila din fonduri europene nu este foarte mare, am vrut sa aratam ca se poate, ca doar cu o cofinantare de 8% am reusit sa facem actiuni frumoase transfrontaliere si un teren modern, cu o suprafata sintetica multifunctionala, dotat cu sistem de iluminat si care va putea fi pus la dispozitia iesenilor incepand cu luna august”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director DJST Iasi.

     
Tag-uri: teren, sport, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii