ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2014, ora 13:28

DB Schenker Romania sprijina Fundatia Bethany in desfasurarea programelor de terapie pentru copiii cu dizabilitati din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Compania DB Schenker Romania s-a alaturat in acest an eforturilor Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany de a oferi o sansa de recuperare copiilor cu nevoi speciale din Iasi care provin din familii cu dificultati materiale. DB Shenker se implica atat financiar, cat si prin participarea voluntara a angajatilor DB Shenker, alaturi de ceilalti voluntari, ai Fundatiei Bethany la activitatile cu copiii.

Din anul 2012 Fundatia Serviciilor Sociale Bethany sprijina copiii cu dizabilitati din Iasi oferind servicii gratuite de recuperare, in functie de diagnosticul fiecarui copil. Peste 40 de copii au beneficiat deja de servicii specializate in cadrul acestui centru, iar numarul parintilor care solicita astfel de servicii pentru copiii lor este tot mai mare.

Centrul de recuperare a fost amenajat si dotat exclusiv din fonduri private, rezultate in urma a numeroase campanii si evenimente de caritate. In continuare, sustinerea serviciilor se face in proportie de peste 80% din fonduri provenind atat de la firme si companii, cat si de la persoane fizice care isi doresc sa ii ajute pe acesti copii.

Este incurajator sa vedem ca tot mai multe companii rezoneaza cu cauza noastra, cauza copiilor cu dizabilitati. Din pacate sunt foarte multi copii cu nevoi speciale in Iasi si in tara care nu beneficiaza de recuperare, iar timpul trece in defavoarea lor. Multumim DB Schenker Romania pentru ca au inteles gravitatea acestei probleme si pentru increderea pe care ne-o acorda, devenindu-ne parteneri in acest proiect”, a declarat Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Programul de CSR pus la dispozitie de compania DB Schenker vine ca urmare a directiei de implicare in actiunile sociale, educationale si in special in cele de protejare a mediului inconjurator folosind diverse metode si instrumente. Colaborarea cu Fundatia Bethany a insemnat pentru DB Schenker Romania un pas inainte in implementarea acestui program. Pe aceasta cale doresc sa felicit membrii fundatiei pentru rezultatele obtinute si implicarea activa in acest proiect desfasurat cu sprijinul nostru!”, a adaugat Albin Budinsky, CEO DB Schenker Romania.

Foto: finantare.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii