ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2014, ora 16:01

Cursuri pentru tineret, la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei

Din 6 noiembrie 2014 publicul tanar este invitat sa participe la atelierele de dezvoltare personala si eficientizare profesionala, prin intermediul artei actorului, tinute de Andrei Ciobanu. Varsta minima este de 16 ani.

Atelierele se desfasoara in fiecare joi, in intervalul orar 18.00-20.00 in sala Galeriile de Arta, etaj 1.

Pretul cursurilor este de 100 de lei pe luna.

„Inteligenta emotionala este astazi considerata mai importanta decat inteligenta academica, masurata prin IQ pentru ca un om sa aiba succes si sa fie implinit in viata. Ea se refera la capacitatea unei persoane de a-si intelege propriile stari sufletesti, si pe ale altora, de a se motiva si a trece obstacole profesionale si personale, de a crea si mentine relatii armonioase, in ciuda diferentelor de orice gen. In ziua de astazi, tot mai multi oameni, cu o pregatire profesionala deosebita de altfel, cedeaza, abandoneaza, esueaza, in ceea ce priveste atat relatiile profesionale, cat si cele personale. Planul emotional este cel care gestioneaza sentimentele si emotiile pe care le traim. Modul in care reactionam la diferite situatii zilnice poate fi modificat. ,, Instrumentele” artei actorului sunt tot emotiile si sentimentele. Iata, deci cum acest curs isi propune sa ii invete pe participanti cum sa fie stapanii propriilor emotii si sentimente si cum sa ,,jongleze” cu ele, astfel incat sa fie mai stapani pe propria lor persoana, cat si pe relatiile sociale si personale.”, a declarat Andrei Ciobanu.

Atelierele vor avea doua parti, una teoretica, unde cursantii vor invata notiuni elementare, cum sa realizeze o analiza SWOT personala si o harta mentala,precum si o parte practica, unde vor fi realizate exercitii de autocunoastere; exercitii de grup si incredere in partener; exercitii de biomecanica (mecanismului meyerholdian ).

Inscrierile se fac la secretariatul institutiei de luni pana vineri, 09.00-16.00.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CaseyCeF,  18.03.2017 17:38

wh0cd463674 viagra mail order

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii