A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714631050.5829.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cursuri gratuite de formare profesionala la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-03-2012, ora 08:03

Cursuri gratuite de formare profesionala la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, prin Centrul de Formare Profesionala propriu, are in derulare un numar de 26 programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele aflate in evidenta AJOFM Iasi.

In prezent, sunt cuprinse in cursuri de formare profesionala un numar de 675 persoane aflate in cautarea unui loc de munca in meserii cum ar fi agenti de paza si ordine, instalatori instalatii tehnico sanitare si de gaze, manager proiect, operator introducere validare date, contabil, bucatar, ospatar, tamplar, inspector resurse umane, frizer, si maseur.

Pentru luna martie 2012 urmeaza sa se organizeze programe de formare profesionala, la cererea pietei muncii, in meseriile de sudor, ospatar, lucrator in comert, bucatar, agent de paza si ordine, lucrator in tricotaje si confectii, camerista, maseur, operator introducere validare date si manager proiect.

Durata cursurilor variaza intre 1 si 5 luni in functie de complexitatea meseriei. Pentru persoanele care nu se afla in evidenta AJOFM Iasi, cursurile sunt contra-cost.

Pentru cursurile ce urmeaza a se organiza in perioada urmatoare, dosarul de inscriere va cuprinde urmatoarele acte:

-Certificat de nastere, copie si original;

-Certificat de casatorie, daca este cazul, copie si original;

-Buletin de identitate, copie si original;

-Act de studii, copie si original;

-Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este apta de munca.

Prin organizarea si derularea cursurilor de calificare, AJOFM Iasi isi propune sa vina, in egala masura, atat in sprijinul persoanelor neocupate, care sa dobandeasca noi competente solicitate de piata muncii cat si in sprijinul angajatorilor care doresc sa angajeze personal calificat.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii