A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714086395.485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cursa sinucigasa pentru un sofer incepator din Iasi, lovit in plin de un tren. Camerele au surprins momentul impactului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-07-2015, ora 12:02

Cursa sinucigasa pentru un sofer incepator din Iasi, lovit in plin de un tren. Camerele au surprins momentul impactului

Articol de Madalina Irimia
Un incident de o violenta rara, s-a petrecut duminica la Iasi din vina unui sofer incepator care s-a lansat intr-o cursa sinucigasa.

Tanarul in varsta de 19 ani, total imun la semnalele acustice si luminoase, a trecut linia ferata, desi a vazut ca se apropie un tren. Ce a urmat i-a inghetat pe martori. Barbatul de la volan si femeia care se afla in dreapta lui au fost azvarliti la zeci de metri distanta de autoturismul facut praf. O camera de supraveghere a inregistrat, secunda cu secunda, dezastrul.

In jurul orei 11.00 doua autoturisme asteapta la bariera sa treaca trenul. Un Matiz insa se apropie de calea ferata si urca pe terasament. Soferul pur si simplu nu ia in seama avertizarile sonore si luminoase. In momentul in care trece peste prima sina trenul care se apropia cu 90 de km pe ora era la doar 36 de metri distanta. Soferul, care are permis de un an, nici nu franeaza, nici nu accelereaza. Drept urmare in mai putin de doua secunde vehiculul este izbit in plin.

"A fortat trecerea din partea aia. Bariera,inchisa. Am incercat sa franez. Am dat semnale ca ii vedeam ca se uita la mine", a marturisit mecanicul de locomotiva.

Imaginile surprind foarte bine momentul in care masina este izbita de tren si atat femeia cat barbatul sunt practic proiectati la cativa metri distanta printre autoturismele parcate in zona. Martorii, socati de ceea ce au vazut au sarit sa dea o mana de ajutor.

"Acel tren este un accelerat si avea viteza ca de accelerat. Au fost loviti in spate ca asta este motivul pentru care au scapat cu viata ca altfel daca-i lua in plin probabil ii taraia pana acolo. Erau plini de sange amandoi", a relatat un martor.

Ranitii au fost transportati in mare graba la spital. Politistii i-au facut soferului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, insa este greu de spus daca va supravietui.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: accident, iasi, tren
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii