ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
18-12-2012, ora 16:19

Curs manager de proiect la UAIC Iasi

Articol de Madalina Irimia

Centrul de Studii Europene din cadru Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi organizeaza un curs de perfectionare de manager proiect. Cursul este autorizat CNFPA si se adreseaza persoanelor care au absolvit studii universitare de licenta.

Cursul se desfasoara in perioada 11 ianuarie - 1 februarie 2013, iar inscrieri se fac pana pe 4 ianuarie 2013. Acesta se adreseaza: celor care lucreaza deja in domeniul Managementului de Proiect (in firme romanesti sau internationale, firme de stat sau in orice domeniu al administratiei de stat sau locale), dar care doresc sa-si imbunatateasca nivelul cunostintelor, celor care, confruntati cu viitoare proiecte, doresc sa capete competente in acest sens pentru a obtine noi responsabilitati in cadrul firmelor, celor care, nemultumiti de statutul lor actual, doresc sa-si schimbe cariera catre o directie cu deschidere polivalenta, cu o cerere foarte larga si care, practic, nu poate intra in criza si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala (studenti, candidati la masterate etc.) si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite si cel al unui set de aptitudini - cel de Manager de Proiect - recunoscut si extrem de cautat.

La finalul acestui curs participantii vor fi capabili sa identifice tipul si etapele planificarii muncii astfel incat sa optimizeze procesele de luare a deciziilor, rezolvare a problemelor si gestionare a timpului. Vor putea sa implementeze practicile eficiente de leadership si motivatie in gestionarea relatiilor promovand dinamizarea si resposabilizarea echipelor de munca. Un leader specializat va fi capabil sa identifice fazele de dezvoltare a unei echipe de lucru.

Astfel, acest curs va avea in vedere dobandirea urmatoarelor competente:

-Proiectarea si managementul proiectelor europene;

-Propuneri de succes prin prezentarea concreta, nu teoretica, a cerintelor punctuale de realizarea a unei propuneri plecand de la modul in care propunerile de proiect sunt evaluate de expertii evaluatori;

-Conducerea activitatilor ce se desfasoara in cadrul unui proiect european.

TAXA DE CURS: 1.000 lei (taxa unica)

Taxa poate fi platita integral pana la inscriere in doua transe egale: 500 lei la inscriere + 500 lei dupa inceperea cursului, dar inainte de evaluarea finala (termen: 01 octombrie, o copie/scanare a chitantei va fi depusa la CSE). Taxa acopera: suportul de curs, materialele didactice complementare cursului, evaluare, eliberare diploma.

Taxa poate fi platita prin transfer bancarTrezorerie: Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi, Centrul de Studii Europene (CSE), IBAN:RO39TREZ406504601X000730 deschis la Trezoreria Iasi,Cod fiscal:4701126; cu mentiunea Taxa de participare curs Manager proiect;

     
Tag-uri: curs, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii