ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2016, ora 16:05

Curs gratuit de incondeiat oua la Biserica Toma Cozma din Iasi

Articol de Madalina Irimia
In dorinta de a pune in valoare frumusetea traditiilor noastre romanesti, Biserica Toma Cozma din Iasi, in parteneriat cu Asociatia Toma Cozma, lanseaza si anul acesta invitatie copiilor, tinerilor, precum si tuturor celor interesati sa se inscrie la Cursul gratuit de incondeiat oua, care se va desfasura in timpul Postului Mare.

“Incondeierea oualor reprezinta un instrument la indemana oricui doreste sa faca mai frumoase sarbatorile pascale. si in acest an, arta decorativa, maiestria personala, instruirea competenta si bucuria de a lucra impreuna isi dau mana in cadrul Cursului, devenit deja punct de atractie pentru multi copii si tineri de toate varstele. Pregatirea practica va fi imbogatita cu ample prezentari, care sa ofere cursantilor un orizont mai cuprinzator in ceea ce priveste angajarea spiritual-morala, cunoasterea si explicarea traditiilor populare si religioase pe care le au romanii, dar si alte popoare pentru sarbatoarea Sfintelor Pasti.”, a declarat Pr. Paroh Mihai Margineanu.

De asemenea, in aceasta perioada, se vor desfasura si alte activitati practice, prin care sa ne descoperim valente si calitati de care poate nu am stiut, sa ne dezvoltam in acelasi timp creativitatea, indemanarea si perseverenta, dar si sa folosim aceste intalniri cu scopul de a deprinde notiuni noi si abilitati artistice, oferindu-ne cadrul pentru socializare, cunoscute fiind beneficiile unor astfel de activitati pentru copii si adulti.”, a precizat Vasilica Onofrei, voluntar, specialist relatii publice.

Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0743 337 969, Persoana de contact: Maria Ramona Zaharia, alte detalii putand fi accesate si pe site-ul parohiei, respectiv www.parohiatomacozma.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii