A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714811231.5363.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cupa Primaverii la Minifotbal, pentru liceu si gimnaziu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
04-04-2012, ora 08:14

Cupa Primaverii la Minifotbal, pentru liceu si gimnaziu

Articol de Alexandra Stefanescu

In zilele de 4 si 5 aprilie, la Sala Polivalenta, respectiv Scoala „G. Cosbuc” se desfasoara Cupa Primaverii la Minifotbal pentru liceu si gimnaziu.

Evenimentul este organizat de Directia pentru Sport si Tineret Iasi, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti, in cadrul programului „Scoala Altfel”, un program care isi propune sa valorifice talentele si preocuparile elevilor prin activitati non formale.

La competitie participa 8 echipe de liceu si 8 echipe de gimnaziu, de la urmatoarele institutii de invatamant: Grupul Scolar „Virgil Madgearu”, Grupul Scolar Economic de Turism, Liceul Miron Costin, Scoala „Alexandru cel Bun”, Scoala Generala „Ion Simionescu”, Scoala „George Cosbuc”, Scoala „George Calinescu”, Scoala Generala „Alexandru Vlahuta”.

Aceasta Cupa a Primaverii la minifotbal se incadreaza perfect expresiei Scoala Altfel, pentru ca sportul si competitia iti ofera o altfel de perspectiva asupra vietii de zi cu zi. E vorba de spiritul de echipa, prietenie, bucurie, capacitatea de a castiga, miscare sanatoasa. Indemn pe fiecare elev de gimnaziu si liceu sa vina sa-si sustina echipa preferata, pentru ca astfel de ocazii nu apar in fiecare zi”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, Coordonator pentru Sport si Tineret Regiunea NE.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 4

APRILIE ESTE: "RECITAL"

Foto: inainte.eu

     
Tag-uri: fotbal, scoala, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii