A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716160559.3839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa previi infectiile urinare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
24-08-2012, ora 10:51

Cum sa previi infectiile urinare

Articol de Madalina Irimia

Dintre problemele cele mai frecvente de sanatate, infectiile urinare sunt cele mai jenante, rusinoase si chiar dureroase.

Din fericire, mai ales in cazul in care stii ca esti predispus la asa ceva, exista modalitati de prevenire, conform Prevention:

- Merisorul este cel mai bun prieten al femeilor in acest caz. Persoanele care il consuma in mod regulat au un risc de infectii urinare cu 38% mai mic fata de restul, iar probabilitatea ca o infectie sa reapara scade cu 47%. Totusi, nu uita ca sucul 100% natural este varianta sanatoasa, restul facand mai mult rau decat bine, din cauza conservantilor si zaharului.

- Ia suplimente naturale: strugurii ursului si ierburi gasite la magazinele naturiste te pot ajuta sa previi si sa tratezi infectiile urinare.

- Incearca acupunctura ca remediu, aceasta consolidandu-ti sistemul imunitar si ajutand organismul sa lupte cu infectiile.

Integral pe ziare.com

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  26.05.2017 20:51

wh0cd7782431 where to get cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii