ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
03-08-2012, ora 14:17

Culturi de cannabis si droguri de risc, descoperite de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat, astazi, 17 perchezitii, la mai multi suspecti de trafic de droguri. In urma perchezitiilor efectuate, au fost descoperite doua plantatii ilegale de cannabis, 350 de plante de cannabis, droguri de risc, 20.000 de euro, precum si aparatura speciala folosita pentru amenajarea si ingrijirea culturilor.

Politistii au destructurat un grup infractional organizat specializat in traficul de droguri de risc (cannabis), format din 10 persoane, avand ca lider un tanar de 27 de ani, din municipiul Iasi.

„In fapt, se retine ca Silviu S., impreuna cu Marius D. si Octavian H., au constituit un grup infractional organizat, la care au aderat si alte persoane, avand drept scop obtinerea de beneficii financiare substantiale din cultivarea, producerea si comercializarea fara drept de droguri de risc.Astfel, in perioada aprilie - mai a.c., membrii gruparii au infiintat doua culturi de cannabis, in judetul Iasi.”, au precizat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Pentru probarea activitatii infractionale, oamenii legii au efectuat astazi 17 perchezitii domiciliare pe raza judetului Iasi, in urma carora au fost descoperite

plantatiile ilegale de cannabis,350 de plante de cannabis, diferite cantitati de droguri de risc, 20.000 de euro, precum si aparatura speciala folosita pentru amenajarea si ingrijirea culturilor, fertilizanti, etc.

Din investigatiile efectuate a reiesit ca drogurile de risc erau destinate comercializarii, cu predilectie catre consumatorii din judetul Iasi.Cele 10 persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. in vederea audierii, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale in cauza.

Foto:socialchaos.net

     
Tag-uri: IPJ, Iasi, cultura, cannabis, DIICOT
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii