A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713579484.1337.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Culori diferite, un singur joc”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-11-2014, ora 09:27

„Culori diferite, un singur joc”, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Pe data de 4 noiembrie intre orele 10.00-15.00, in cadrul Proiectului “Scoala Mobila Interetnica”, proiect implementat in comuna Grajduri, judetul Iasi de Asociatia Salvati Copiii Iasi in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Iasi – Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au fost organizate, sub sloganul “ Culori diferite, un singur joc ”, o serie de competitii sportive dedicate copiilor din comuna Grajduri, ce au urmarit sa promoveze toleranta si relatiile interetnice pozitive in comunitate.

Programul dupa care au fost desfasurate evenimentele a fost urmatorul:
- incepand cu ora 11.00, pe terenul de sport al scolii gimnaziale Grajduri, s-a desfasurat un m ini – campionat de fotbal intre echipele de copiii ale satelor din comuna Grajduri;
- dupa orele 14.00 – maratonul copiilor pe segmentul din drumul comunal DC6 - strada Garii Principale, delimitat de strada Garii si DJ 248, pentru doua categorii de varsta: 10-12 ani – 500m, respectiv 12-15 ani – 900m.

Pentru buna desfasurare a competitiilor, organizatorii (Asociatia Salvati Copiii Iasi si Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii) s-au bucurat de intreg suportul autoritatilor locale, in special de implicarea cadrelor didactice din unitatile de invatamant ale comunei.

Manifestarea s-a bucurat de o participare numeroasa, peste 150 de copii luand parte la actiunile organizate, in calitate de participanti la competitiile sportive sau de sustinatori.

La finalul actiunii toti elevii implicati au primit tricouri si diplome, castigatorii fiind premiati cu medalii si trofee.

Pentru buna desfasurare a acestora au fost implicati 10 angajati ai Asociatiei Salvati Copiii Iasi, coordonatorul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, doi politisti ai Postului de Politie Grajduri, primarul comunei, conducerea scolii Gimnaziale Grajduri si cadre didactice.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii