A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716047889.6329.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu tigarile in portbagaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-01-2012, ora 16:20

Cu tigarile in portbagaj

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera vasluieni au depistat 820 pachete de tigari de contrabanda in portbagajul unui autoturism, oprit in trafic, pentru control. Soferul si pasagerul autoturismului au ramas fara tigari, dar cu un dosar penal.

In data de 10 ianuarie a.c., in jurul orei 07.30, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Falciu/I.T.P.F. Iasi, in baza informatiilor existente la nivelul sectorului, au organizat si executat o actiune punctuala pentru depistarea persoanelor care desfasoara activitati de contrabanda in zona de responsabilitate.

In timpul actiunii desfasurate, la intrarea in localitatea Murgeni a fost oprit pentru control un autoturism marca Dacia Super Nova cu numar de inmatriculare de Vaslui, condus de Ionel D., cetatean roman in varsta de 30 de ani, alaturi de care se afla pasagerul Mircea L., cetatean roman in varsta de 24 de ani.

Politistii de frontiera vasluieni au procedat la controlul autoturismului, iar in portbagajul acestuia au descoperit 820 pachete de tigari de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova. Cu privire la cele constatate, cei doi cetateni au declarat ca tigarile au fost achizitionate prin achitarea sumei de 3.840 lei unei persoane necunoscute dintr-o localitate din apropiere si ca intentionau sa le comercializeze in orasul Murgeni”, informeaza IJPF.

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit celor doi barbati dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de tigarete, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerile legale.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii