A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714849530.839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cu ocazia referendumului, iesenii au la dispozitie un program special al DLEP
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2012, ora 04:03

Cu ocazia referendumului, iesenii au la dispozitie un program special al DLEP

Articol de Anca Gabriela Cretu

La fel ca la alegerile locale din 10 iunie, reprezentantii Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor ( DLEP) Iasi au pregatit un program special pentru cetatenii care doresc sa voteze pe 29 iulie la referendum, dar au cartea de identitate expirata, sau au pierdut-o.

Directorul DLEP Iasi, Marius Bodoga spune ca abia de saptamana viitoare va fi pus in aplicare programul special al institutiei pana la ziua referendumului.

Vom lucra luni, marti, miercuri de la 08.30-16.30, joi de la 08.30 la 18.30 si vineri de la 08.30 la 14.30. Trebuie spus ca in zilele de sambata si duminica avem program. Astfel, sambata de la 08.00 la 16.00 , iar duminica ghiseele vor fi deschise pe toata perioada derularii procesului electoral, respective de la ora 08.00 la 20.00. Rugam persoanele care au actul de identitate expirat sau cei care au acest act pierdut sa se prezinte la ghiseele noastre pentru a putea participa la referendum”, a declarat Marius Bodoga.

Reamintim ca persoanele care vor sa-si schimbe actul de identitate au la dispozitie si rezervarile online, chiar pe site-ul institutiei DLEP, unde isi pot alege singuri ziua preferata si intervalul orar prielnic prezentei pentru depunerea dosarului aferent schimbarii actului de identitate. Iesenii asteapta maximum 7 zile un act de identitate nou, de la depunerea dosarului la ghiseul Serviciului de Evidenta a Personelor.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii