A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713308911.8022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Crosul pensionarilor” va fi organizat sambata, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2015, ora 08:05

„Crosul pensionarilor” va fi organizat sambata, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Primaria, prin Directia de Asistenta Comunitara, invita iesenii sambata, 20 iunie, la ”Crosul Pensionarilor”. Competitia va avea loc in parcul din Piata Voievozilor, incepand cu ora 10:00. La evenimentul sportiv pot participa persoane cu varsta de peste 50 de ani.

“Crosul pensionarilor”, aflat la a doua editie, este dedicat tuturor celor care doresc sa faca miscare in aer liber, sa se mentina activi si sanatosi. inscrierile au inceput pe 1 iunie si se vor incheia pe 19 iunie, in ziua anterioara competitiei sportive. Cererile de inscriere pot fi depuse la clubul de pensionari Alexandru cel Bun. Cei interesati trebuie sa prezinte o copie a cartii de identitate, precum si o adeverinta medicala emisa de medicul de familie care isi da astfel avizul pentru ca persoana sa participe la cros.

Primii clasati vor primi medalii, diplome, tricouri si premii in bani. Ocupantul primei pozitii pe podium va fi rasplatit cu 300 lei, pentru locul al doilea sunt acordati 200 lei, pentru al treilea – 150 lei, iar cel de pe locul al patrulea va primi 100 lei. Sponsorul principal al crosului este Fundatia Sportului Iesean. Cei care se vor aseza la start vor avea de parcurs doua ture de parc, distanta fiind de aproximativ doi kilometri.
     
Tag-uri: iasi, cros, pensionari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii