A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713914407.2881.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cristian Adomnitei, cercetat pentru favorizarea faptuitorului, nu va candida la alegerile locale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
06-07-2015, ora 13:02

Cristian Adomnitei, cercetat pentru favorizarea faptuitorului, nu va candida la alegerile locale

Articol de Madalina Irimia
Liberalul Cristian Adomnitei, care s-a suspendat de la sefia PNL Iasi in urma problemelor cu justitia, el fiind cercetat sub control judiciar pentru favorizarea faptuitorului, a anuntat, duminica, intr-o sedinta a liberalilor ieseni, ca nu va candida la alegerile locale de anul viitor.

Cristian Adomnitei a participat, duminica, la sedinta Comitetului Director Judetean al PNL Iasi, la care au fost prezenti 200 de liberali din judet, el anuntand ca nu va mai candida la alegerile locale de anul viitor.

Potrivit unor surse liberale, Adomnitei le-ar fi spus colegilor de partid ca nu crede ca pana in iunie 2016 isi va clarifica problemele sale cu justitia, astfel ca nu va candida la alegerile locale.

”PNL Iasi trebuie sa-si caute candidat la Primaria Iasi”, a spus Adomnitei, potrivit acelorasi surse.

Pe de alta parte, Cristian Adomnitei ar fi recunoscut ca prezenta sa pe listele PNL la locale ”ar da apa la moara” adversarilor de la PSD, care ar putea specula ca un ”penal” apare pe listele PNL.

In luna mai a acestui an, Cristian Adomnitei s-a suspendat din toate functiile politice, inclusiv din cea de presedinte al PNL Iasi.

Pana la momentul declansarii anchetei DNA impotriva sa, Adomnitei declarase ca nu exclude o candidatura la Primaria Iasi, la alegerile din 2016.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, cercetat sub control judiciar pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, avand interdictia de a-si exercita functia, a fost trimis in judecata de DNA, judetul Iasi constituindu-se parte civila in acest dosar cu peste 391.000 de lei.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a presedintelui Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual.

De asemenea, au fost trimise in judecata, in stare de arest la domiciliu, Teodora Cristian Jinga, director executiv al Directiei Proiecte si Dezvoltare Durabila din Consiliul Judetean Iasi, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, fals intelectual, in forma continuata, si instigare la fals intelectual, in forma continuata, si Ingrid Carmen Irimescu, sef al Serviciului Proiecte si Parteneriate din Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila din CJ Iasi, la data faptelor, pentru abuz in serviciu, fals intelectual, in forma continuata, si complicitate la fals intelectual.

Si Letitia Elena Popa, administrator al SC Laser Co SRL, aflata in arest la domiciliu, a fost trimisa in juudecata pentru instigare la abuz in serviciu, complicitate la fals intelectual, in forma continuata, si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata. Procurorii au dispus si trimiterea in judecata, in libertate, a SC Laser Co SRL, pentru instigare la abuz in serviciu, complicitate la fals intelectual, in forma continuata, si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.

Magistratii Curtii de Apel Iasi au decis, in 25 iunie, ca presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, sa fie cercetat sub control judiciar, acesta aflandu-se, din 14 mai, in arest la domiciliu. Judecatorii au hotarat ca acesta nu va putea sa isi exercite profesia, prin urmare el nu a revenit la sefia Consiliului Judetean.

Pe durata cat a fost arestat la domiciliu, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, Dan Carlan.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Emanuel,  06.07.2015 19:25

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: demanuel74@yahoo.co.uk

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii