A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716043693.7303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cristian Adomnitei: La Iasi PSD si PNL vor avea candidati comuni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
16-03-2012, ora 18:30

Cristian Adomnitei: La Iasi PSD si PNL vor avea candidati comuni

Articol de Madalina Irimia

Presedintele organizatiei municipale a PNL Iasi, deputatul Cristian Adomnitei a declarat ca, in judetul Iasi, PSD si PNL vor avea candidati comuni in aproape 70 de localitati din cele 98 ale judetului. In celelalte localitati, precum municipiul Pascani si orasul Targu Frumos , cele doua partide vor merge separat.

"Suntem pe ultima suta de metri cu stabilirea candidatilor. Vom candida pe USL in aproximativ 70 de localitati. In 28 probabil vom merge separat, pe liste proprii PSD sau PNL, dar situatia nu este inchisa", a declarat deputatul Cristian Adomnitei.

In ceea ce priveste Pascaniul si orasul Targu Frumos , Adomnitei a explicat exista divergente intre reprezentantii celor doua partide, PSD respingand in consiliile locale mai multe hotarari promovate de edilii liberali.

Potrivit presedintelui PSD Iasi, Gheorghe Nichita, pe listele comune ale USL figureaza 72 de candidati. Pe langa acestia mai sunt alti 15-17 candidati care vor merge separat la alegerile locale.

Atat eu cat si domnul Fenechiu vrem sa finalizam negocierile la Iasi pentru a putea merge sa predam listele finale la Bucuresti. Obiectivul nostru este sa avem cat mai multi primari care sa castige mandatul din iunie. Vor ramane descoperite doar 6-7 primarii pe care vor putea candida membri PDL”, a declarat liderul PSD, Gheorghe Nichita.

Foto: inpolitics.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii