ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-03-2014, ora 14:50

Cristian Adomnitei: Daca PSD se va opune in Consiliul Judetean pe proiectele importante atunci colaborarea dintre PNL si PSD la Iasi va inceta

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca, in cazul in care PSD se va opune in continuare in Consiliul Judetean Iasi pe proiectele importante pe care el le va promova, atunci colaborarea PNL-PSD va inceta la Iasi, iar viceprimarul liberal al municipiului isi va da demisia.

" Domnul primar Gheorghe Nichita m-a invitat public, verbal, la discutii. Evident ca voi merge! Evident ca imi voi pastra cuvantul de a nu avea nicio manifestare de orgoliu personal sau politic pentru a putea duce la indeplinire proiectele Iasului. Eu ii asigur pe toti iesenii ca PNL va lucra in primul rand pentru ei si nu pentru binele personal al unor membri de partid. In discutiile cu dl. presedinte al PSD Iasi, voi cere ca PSD sa isi clarifice pozitia din cadrul Consiliului Judetean si anume: fie este alaturi de proiectele Iasului si isi va asuma acest lucru prin vot si prin pastrarea functiei de vicepresedinte, fie lupta impotriva acestor proiecte, asa cum am exemplificat mai sus, mai ales la ultima sedinta de CJ. Prin urmare, fac apel la intelepciune, maturitate politica si viziune pentru lucrurile mari, care conteaza pentru oameni! Reamintesc reprezentantilor PSD ca intotdeauna, pana la urma, aroganta se plateste. Deocamdata, pretul este platit doar de catre ieseni. Aceste actiuni, de interzicere a organizarii Targului de Pasti, blocarea acordului-cadru pentru reparatiile drumurilor si lipsa votului afirmativ in cazul terenul de la FORTUS pentru parcul industrial ranesc orasul, franeaza dezvoltarea si singurii care au de pierdut de pe urma acestora sunt iesenii si nu oamenii politici", a declarat Cristian Adomnitei.

Atat in Consiliul local, cat si in Consiliul judetean, majoritatea este asigurata de PSD si PNL. In Consiliul Local, PSD are 13 consilieri, PNL - 6, PDL - 5, iar PPDD - 3.

In Consiliul Judetean, liberalii detin doar 11 mandate, fata de 14 mandate cat are PSD. PDL numara 7 consilieri judeteni, iar PPDD - 4.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii