ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-11-2012, ora 18:11

Crin Antonescu ii va propune pe Fenechiu si Vosganian in viitorul cabinet Ponta

Articol de Diana Dumitriu

Liderul PNL Crin Antonescu ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian in viitorul cabinet Ponta, in cazul in care USL se va afla la guvernare dupa parlamentarele din decembrie. Aflat la Iasi alaturi de Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Constantin pentru a se intalni cu primarii si sefii de organizatii locale din PSD si PNL, Crin Antonescu a spus ca Fenechiu va fi unul din viitorii ministri dupa ce in prealabil i s-a adresat cu apelativul ”domnule ministru”.

Crin Antonescu a spus ca atat deputatul Relu Fenechiu cat si Varujan Vosganian se vor regasi in viitorul guvern, probabilitatea fiind ”in proportie de 99 la suta”.

El a explicat ulterior, intr-o conferinta de presa, ca are certitudinea ca cei doi liberali ieseni vor fi ministri intrucat in calitate de copresedinte al USL si lider al PNL are determinarea de a propune in forurile partidului ca vicepresedintii PNL Relu Fenechiu si Varujan Vosganian sa detina in noul guvern Ponta functii de ministri.

Acesta a spus ca nu ar putea preciza ce portofolii ar urma sa detina cei doi pentru ca ”nu sunt oameni de pus intr-un singur loc”.

In Romania exista cultura de a te adresa unui fost demnitar cu titulatura veche. De aceea spunem domnul presedinte Iliescu sau domnul prim ministru Tariceanu. In cazul domnului Fenechiu am folosit apelativul in sens invers, fiindca el ar putea fi ministru. Ca presedinte al PNL am determinarea de a propune in forurile partidului dar si partenerilor nostri anumite persoane pentru unele functii. Socotesc ca domnul Fenechiu si domnul Vosganian pot fi doi ministri foarte buni. Nu vorbesc eu despre structura noului guvern inaintea domnului prim ministru. La intalnirea cu primarii nostri am vorbit cat se poate de serios, insa nu decid singur. Ca presedinte al PNL, am determinarea sa propun partidului acest lucru. Fenechiu si Vosganian pot fi buni ministri”, a declarat Crin Antonescu.

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii