ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
01-06-2012, ora 18:23

Crin Antonescu: PNL sustine ideea organizarii parlamentarelor in octombrie

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, vineri, la Iasi, ca sustine ideea organizarii alegerilor parlamentare in octombrie, propunere facuta de premierul Victor Ponta.

"Este o propunere inteleapta, buna si o sustin. Romania are nevoie cat mai repede de alegeri, de un Parlament care sa fie expresia de necontestat a vointei alegatorilor, probabil cu o majoritate solida si care, parlament si guvern, sa abordeze cu aceasta forta marile probleme care stau in fata Romaniei. PNL sustine aceasta idee", a spus Antonescu in conferinta de presa.

Premierul Victor Ponta a afirmat joi seara, la Realitatea TV, ca ideea organizarii alegerilor parlamentare in luna octombrie a fost discutata deja atat in cadrul USL, cat si cu UDMR si UNPR, lasand sa se inteleaga ca, in prezent, singurul partid care se mai opune acestui demers este PDL.

Eu cred ca ar trebui sa facem alegeri parlamentare undeva in luna octombrie. (...) Incerc sa obtin un acord al tuturor fortelor politice, pentru ca nu este vorba de a impune ceva. Sper ca pana la urma sa fie si PDL de acord”, a declarat Victor Ponta.

Crin Antonescu s-a aflat vineri la Iasi pentru a participa la o dezbatere pe tema educatiei organizate de candidatul USL la sefia Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei.

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii