A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713932425.0638.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cozmanciuc: Modificarea Constitutiei reprezinta o prioritate pentru USL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
11-12-2013, ora 16:59

Cozmanciuc: Modificarea Constitutiei reprezinta o prioritate pentru USL

Articol de Alexandra Stefanescu

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a afirmat ca activitatea comisiei pentru revizuirea Constitutiei va fi reluata, precizand ca modificarea legii fundamentale a Romaniei reprezinta un obiectiv asumat de guvernarea USL.

Comisia de revizuire a Constitutiei isi va relua activitatea. Modificarea actului fundamental al statului roman reprezinta o prioritate pentru USL. Acest proiect a fost unul dintre obiectivele majore pe care ni le-am asumat in campania electorala. Revizuirea Constitutiei reprezinta un proces riguros, care va continua in perioada urmatoare. Suntem hotarati sa continuam acest proces de revizuire a Constitutiei, deoarece oamenii ne-au acordat increderea lor pentru a rezolva probleme stringente ale Romaniei. Modificarea Constitutiei face parte dintr-un proces de modernizare a statului roman alaturi de descentralizare si regionalizare.

Amanarea discutiilor pentru modificarea Constitutiei a reprezentat o perioada care a permis exprimarea mai multor puncte de vedere cu privire la textul legii fundamentale. Astfel, au putut exista o serie de dezbateri in spatiul public care au avut ca scop conturarea unor observatii de care comisia va tine cont. Acest timp a permis si solutionarea legii referendumului, iar dupa ce aceasta va fi promulgata, vom putea calcula si un calendar pentru revizuirea Constitutiei”, sustine Mugur Cozmanciuc.

Deputatul liberal a adaugat ca „in momentul in care PNL si-a asumat guvernarea alaturi de partenerii din USL, am spus foarte clar ca principalul scop este acela de a implementa proiectele de care tara noastra are nevoie pentru a se adapta la tendintele existente la nivel european”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii