A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714170742.2053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Corturi cu aer conditionat pentru ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-07-2016, ora 11:12

Corturi cu aer conditionat pentru ieseni

Articol de Madalina Irimia
Municipalitatea ieseana vine cu vesti bune pentru cei care, din varii motive, sunt nevoiti sa se deplaseze prin oras in conditii de canicula. Primaria Iasi a achizitionat, receptionat si depozitat zece instalatii de aer conditionat mobile si zece instalatii de filtrare a apei reci.

Acestea vor fi montate in corturi ce vor fi amplasate in zonele aglomerate din Iasi precum si pe esplanadale principale ale urbei. Fiecare cort va fi dotat, pe langa aer conditionat, cu dozatoare de apa rece pentru persoanele care vor sa se racoreasca sau care se afla in dificultate din cauza temperaturilor extreme din perioada verii. Gestiunea acestor aparate va fi facuta prin Biroul de Protectie Civila Iasi.

„Cele zece corturi vor fi racordate electric de catre noi, pentru ca cei care nu vor putea sa mearga mai departe, sa se poata relaxa pe o perioada de timp limitata si sa beneficieze de conditii optime in vreme de canicula’, a afirmat primarul Mihai Chirica.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii