A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716012262.7418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copil disparut, cautat de Politie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-01-2013, ora 09:02

Copil disparut, cautat de Politie

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 25 ianuarie ora 10:30, politistii din cadrul Postului de Politie Focuri au fost sesizati de un barbat din comuna Focuri, jud. Iasi, cu privire la faptul ca fiul sau Spataru Stefan, in varsta de 10 ani, a plecat de acasa catre scoala pe 24 ianuarie, in jurul orei 12:30 si nu a mai revenit. Familia crede ca baiatul a fost prins pe drum de ninsoare si viscol.

SPATARU STEFAN, nascut pe 15.08.2002, in mun. Iasi, cu domiciliul in satul si comuna Focuri, jud. Iasi.

Semnalmente:

- Inaltimea : aproximativ 1,30 metri;

- Ochi caprui;

- Par blond;

- Greutate circa 35 kg ;

- Nu are semne particulare.

In momentul plecarii de la domiciliu copilul purta o pereche de pantaloni de trening de culoare rosie, o geaca de fas de culoare galbena, pe cap purta un fes de culoare maro, iar in picioare avea o pereche de cizme din cauciuc de culoare verde. Acesta mai avea un ghiozdan de culoare rosie.

Semnalmentele minorului au fost comunicate Politiei Municipiului Iasi, Serviciului Regional al Politiei Transporturi, Serviciului Rutier, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Politiei Locale fiind dat si in urmarire nationala.

Cu ocazia verificarilor a rezultat faptul ca minorul a plecat de la domiciliu pe data de 24.01.2013, inainte de instalarea fenomenelor meteo nefavorabile precum si faptul ca minorul obisnuia sa plece la o bunica si o matusa pe care le are in aceeasi comuna fara sa-si anunte tatal.

Politistii iau in calcul si posibilitatea ca minorul sa se afle pe raza municipiului Iasi, motiv pentru care solicitam sprijin persoanelor care pot furniza informatii in acest sens, apeland numarul de urgenta 112 sau adresandu-se celei mai apropiate unitati de politie. In prezent politistii continua cautarile si investigatiile pentru gasirea minorului disparut”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: kanald.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii