A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716129614.9476.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copiii din satul Liteni au primit ghiozdane cu rechizite si ghetute de iarna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2013, ora 08:06

Copiii din satul Liteni au primit ghiozdane cu rechizite si ghetute de iarna

Articol de Alexandra Stefanescu

50 de copii din satul Liteni, comuna Belcesti, judetul Iasi au primit din partea Fundatiei Bethany si a partenerilor sai ghiozdane complet echipate cu rechizite si ghetute pentru iarna. Actiunea reprezinta rezultatul campaniei “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!” desfasurata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany impreuna cu Moldova Mall in perioada 9 – 26 septembrie 2013.

Cei 50 de copii au fost selectati impreuna cu cadrele didactice de la Scoala Liteni atat dupa situatia materiala a familiilor lor, cat si dupa rezultatele scolare ale copiilor.

Zambetul din ochii copiilor este cel mai de pret „multumesc” pe care-l putem oferi, la nou inceput de an scolar, darnicilor sponsori care au incarcat cu de toate ghiozdanasele celor 50 elevi din scoala noastra. Fiecare copil a simtit dragostea pe care oameni de omenie le-au daruit-o din tot sufletul cand au primit ghetute noi, moi si calduroase numai bune de incaltat! ” a declarat George Moga, directorul Scolii Gimnaziale din Liteni, judetul Iasi.

Initiativa Centrului comercial Moldova Mall de a ajuta copiii aflati in dificultate nu este una singulara; campania “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!” este o continuare a traditiei incepute cu multi ani in urma de Moldova Mall si Bethany de a-i sprijini pe acesti copii sa mearga la scoala.

Campania Ajuta-ma sa-mi fac ghizdanul, la fel ca si campaniile din anii precedenti in care am strans rechizite pentru copiii in nevoie, este modul in care noi, Centrul comercial Moldova Mall, intelegem sa ne implicam, impreuna cu clientii nostri, in ameliorarea unei probleme sociale cu care se confrunta foarte multi copii: lipsa resurselor necesare pentru a merge la scoala. Ne bucuram ca am avut o campanie de succes si anul acesta si am putut oferi, impreuna cu partenerii nostri Fundatia Bethany si Fiterman Pharma, un mic sprijin copiilor din satul Liteni.” au declarat repezentantii centrului comercial Moldova Mall.

Pe langa rechizitele stranse cu ajutorul clientilor Moldova Mall si al voluntarilor Bethany, s-au alaturat si alte companii si persoane fizice care si-au dorit sa contribuie la cauza campaniei; astfel, un donator privat a cumparat ghetute pentru toti cei 50 de copii iar Fiterman Pharma a donat vitamine pentru cei mici.

     
Tag-uri: copii, ghiozdan, campanie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii