A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715334440.048.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Copiii de la gradinitele din Iasi invata tainele economiei. Despre investitii si bani, intr-o piesa de teatru cu Pinocchio
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-04-2016, ora 11:17

Copiii de la gradinitele din Iasi invata tainele economiei. Despre investitii si bani, intr-o piesa de teatru cu Pinocchio

Articol de Cristian Amariei
Banii nu cresc in copaci, trebuie sa muncesti pentru ei. Este doar una dintre lectiile pe care le invata, la gradinita, copiii din Iasi.

Un proiect dezvoltat de Inspectoratul Scolar si o banca isi propune sa le dezvaluie celor mici tainele economiei, intr-un mod atractiv.

Iar notiunile de salariu, investitii sau bon fiscal nu mai sunt abstracte pentru prichindeii de 4-5 ani.

Banii, investitiile si diverse notiuni financiare au devenit parte dintr-o poveste pentru copii de 4-5 ani. Explicate in cadrul unei piese de teatru cu Pinocchio, informatiile au captat imediat atentia pustilor.

Dupa ce a fost lamurit acest aspect, cei mici au putut studia capitolul care le place parca cel mai mult, cel al cheltuielilor! Desigur, in cadrul unui nou joc.

Tibor Ferenczy, director retail: "E important sa stim din timp valoarea banilor, modul in care putem sa-i folosim, planificarea."

Nu a fost uitata nici lectia care le arata celor mici si ce inseamna sa economisesti.

Mihaela Simion, inspector scolar: "Copiii vor afla importanta banilor, rolul acestora in viata noastra, modul cum pot fi castigati, cum pot fi economisiti si donati. Aici, la gradinita, vor constientiza rolul si importanta educatiei financiare in viata noastra."

Trei gradinite din Iasi vor intra anul acesta in programul de "Educatie financiara in gradinita". Proiectul pilot s-ar putea extinde insa si in alte orase din tara.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii