ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-08-2014, ora 13:11

Conventia ofiterilor de stare civila are loc la Iasi

Articol de Cristian Amariei

In perioada 4 – 6 septembrie, la Iasi se va desfasura „Conventia nationala a specialistilor in stare civila si evidenta persoanelor din Romania”.

Evenimentul, gazduit la Hotel Unirea, sala Cuza, va reuni specialisti in activitatea de stare civila si evidenta persoanelor din toata tara, beneficiind de participarea extraordinara a doamnei Chantal Nast, secretarul general adjunct al Comisiei Internationale de Stare Civila cu sediul la Bruxelles si a reprezentantului Comisiei Europene. Tema conventiei din acest an, desfasurata sub patronajul Primariei Iasi, este „De la condei la cyberadministratie”.

Doua zile de dezbateri

Cele doua zile ale conventiei vor contine discutii pe teme diverse: de la „Evolutia formularelor de stare civila in perioada 1911 – 1989”, la „Sistemul informatic integrat de emitere a actelor de stare civila – instrument modern in activitatea de stare civila”, „Noi provocari in comunicarea publica” pana la „Cartea de identitate si cartea electronica de identitate – noile acte de identitate ale cetatenilor romani”. Conventia se va bucura de participarea reprezentantilor Asociatiei Europene a Functionarilor de Stare Civila, Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, Ministerului Justitiei, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerului pentru Societatea Informationala si membri ai Parlamentului Romaniei.

Sursa: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
IONEL,  04.09.2014 19:58

Felicitari ORGANIZATOAREI un evenimentde mare interes, numai o persoana capabila putea organiza asa ceva. Succes!!!!!!!!!!!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii