A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715319510.1727.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Controale riguroase in pietele iesene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2016, ora 10:55

Controale riguroase in pietele iesene

Articol de Cristian Amariei
Primarul interimar Mihai Chirica a anuntat joi, 17 martie, ca a dispus efectuarea mai multor controale in pietele din Municipiul Iasi. In acest sens au fost mobilizati angajatii Politiei Locale, coordonati de generalul Vasile Roman, consilierul personal al primarului pe probleme de siguranta si ordine publica.

„De aproximativ 5 luni efectuam o activitate de monitorizare permanenta a pietelor, pe fondul mai multor actiuni desfasurate si de alte institutii ale statului. Se au in vedere evaziunea fiscala, comercializarea produselor fara acte, indepartarea punctelor unde se comercializau produse care nu platesc accize, precum si o serie de masuri legate de igienizare, curatenie, aspect general al pietelor, conduita lucratorilor, precum si modul in care isi desfasoara activitatea colegii de la Politia Locala. A fost verificata si legalitatea agentilor economici din pietele agroalimentare. Am descoperit cu surprindere ca mesajul transmis catre Politia Locala nu a fost receptionat deloc. in continuare se mai vand tigari ilegal in pietele Nicolina si Alexandru cel Bun, comertul en-gros de la piata CUG nu e inregistrat in totalitate, exista in continuare vanzatori ambulanti, avem problemele in legatura cu aspectul ambalajelor in care se comercializeaza produsele lactate din piata Nicolina si, in continuare, vad indiferenta Politiei Locale, lipsa de responsabilitate pentru locul de munca, niciun fel de grija pentru cumparatorul iesean si coruptie, toate plecate de la prostul management al pietelor. De aceea l-am rugat pe domnul general sa intocmeasca un plan de masuri, care a intrat in actiune in aceasta saptamana si care vizeaza toate pietele agroalimentare, pe fiecare sectie de Politie Locala, si la care vor lucra impreuna cu Salubris, EcoPiata si Directia de Asistenta Comunitara”, a declarat Mihai Chirica.

Acesta a mai anuntat ca o atentie deosebita in aceasta saptamana va fi acordata comercializarii produselor care sunt achizitionate in preajma sarbatorilor pascale, intrucat credinciosii romano-catolici vor sarbatori la sfarsitul acestei saptamani Floriile, iar la sfarsitul saptamanii viitoare Pastele.
     
Tag-uri: iasi, politie, control, piata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii