A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713470512.3671.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Contrabanda cu tigari in Piata Nicolina din Iasi. Au fost confiscate sute de pachete, cu timbru de Republica Moldova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-04-2014, ora 13:15

Contrabanda cu tigari in Piata Nicolina din Iasi. Au fost confiscate sute de pachete, cu timbru de Republica Moldova

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 15 aprilie, politistii ieseni au continuat actiunile pe linia prevenirii si combaterii infractionalitatii de natura economica, prevenirea infractiunilor cu violenta si a furturilor, precum si combaterea infractionalitatii stradale, pe raza intregului judet.

Astfel, 127 politisti din cadrul structurilor de Investigare a Fraudelor, Rutiera, Transporturi si Ordine Publica, au actionat in colaborare cu reprezentantii D.S.V.S.A. si C.J.P.C. Iasi, pe raza intregului judet, pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica. In cadrul actiunii, politistii au verificat aproximativ 350 de agenti economici si mijloace de transport, fiind aplicate 318 sanctiuni contraventionale, in valoare de 95.275 lei.

Politistii de ordine publica din cadrul Sectiei 5 Politie, in timp ce actionau in zona Pietei Nicolina din Iasi, pe linia combaterii comertului ilicit de tutun, au depistat un tanar de 25 ani, din municipiul Iasi, care avea asupra sa, in vederea comercializarii, 3080 de tigarete, de provenienta Republica Moldova. Pe numele acestuia s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar cantitatea de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii