A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713477610.044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Continua programul de dezinsectie, larvicidare, tratamente impotriva capuselor si tratamente fitosanitare in municipiul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-07-2016, ora 09:18

Continua programul de dezinsectie, larvicidare, tratamente impotriva capuselor si tratamente fitosanitare in municipiul Iasi

Articol de Cristian Amariei
Primaria Municipiului Iasi a stabilit, pentru perioada iulie – septembrie 2016, programul de dezinsectie, larvicidare, tratamente impotriva capuselor si tratamente fitosanitare in raza administrativ-teritoriala a orasului. Astfel, incepand cu ora 22.00, in ziua de 28 aferenta lunii iulie, in zilele 4, 11, 15, 18, 25 aferente lunii august, in zilele 1 si 9 aferente lunii septembrie, vor avea loc operatiunile de dezinsectie.

Tratamentul impotriva capuselor se va desfasura in ziua de 4 august. De mentionat ca tratamentele impotriva capuselor se va desfasura incepand cu orele 6.00. Durata trecerilor nu vor depasi o medie de 5 ore.

In ceea ce priveste operatiunile de tratament fitosanitar, acestea se vor desfasura in functie de notificarile primite de la Directia Fitosanitara Iasi, fiind programate pentru acest an doua treceri.

Zilele mentionate sunt orientative, operatiunile depinzand in mod special de conditiile meteorologice sau de alti factori care ar putea restrictiona prestarea serviciilor, urmand ca orice modificare a programului sa fie anuntata public in timp util.

Substantele folosite pentru operatiunile contractate sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu reprezinta un pericol pentru om si animale, astfel: pentru dezinsectie produsul folosit este Aqua K-Othrine, pentru larvicidare VectoBac, iar pentru tratamentul impotriva capuselor Solfac.

Prestatorul acestor servicii este asocierea SC Wasval SRL – SC Mior SRL – SC Expert 3D SRL.

     
Tag-uri: iasi, dezinsectie, capuse
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii