A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715896062.8164.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean va prezenta la Targul de Turism al Romaniei oferta turistica a Judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-03-2013, ora 15:58

Consiliul Judetean va prezenta la Targul de Turism al Romaniei oferta turistica a Judetului Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In cadrul conferintei de presa sustinuta astazi, 12 martie, Cristian Adomnitei a precizat faptul ca Judetul Iasi va fi prezent la Gala “Ambasadorii Iasului”, eveniment la care Consiliul Judetean este partener si care va avea loc in data de 26 martie la Hotel Marriot din Bucuresti.

Gala ”Ambasadorii Iasului” va reuni personalitati importante din Iasi si din intreaga tara pentru o seara dedicata promovarii Iasului si proiectelor sale. In cadrul acestui eveniment vom prezenta atuurile judetului Iasi, proiectele de viitor sau aflate in derulare. Vorbim, in primul rand, despre modernizarea Aeroportului Iasi, deziderat care va fi atins in 25 de luni incepand din aceasta primavara, constructia primului parc industrial care va fi un veritabil instrument pentru atragerea investitiilor in judetul nostru, Centrul de Transport Intermodal sau reabilitarea infrastructurii judetene de drumuri”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Gala ”Ambasadorii Iasului” va reuni peste 200 de participanti, lideri din domenii diverse precum mediul de afaceri, sanatate, educatie, administratie publica si politica.

La eveniment au confirmat prezenta, pana acum, vice-prim ministrul Daniel Chitoiu, Costoiu Mihnea Ministrul delegat pentru Cercetare, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, precum si mai multi delegati ai mai multor ambasade sau ai unor companii de renume international.

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: targ, turism, Iasi, CJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii