A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713519079.236.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi va participa la OPEN DAYS 2014 – Saptamana Europeana a Oraselor si Regiunilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2014, ora 09:43

Consiliul Judetean Iasi va participa la OPEN DAYS 2014 – Saptamana Europeana a Oraselor si Regiunilor

Articol de Cristian Amariei

In perioada 6-9 octombrie, la Bruxelles, va avea loc cea de-a XII-a editie a OPEN DAYS – Saptamana Europeana a Oraselor si Regiunilor. In cadrul evenimentului de amploare organizat de catre Comitetul Regiunilor, orasele si regiunile selectate in urma unor competitii la nivelul Uniunii Europene vor sustine dezbateri, workshop-uri, intalniri cu reprezentanti ai institutiilor europene, pe tematici de actualitate la nivel european.

La editia din acest an vor participa 36 de orase, inclusiv 13 capitale, si 156 regiuni partenere. Programul evenimentelor va include circa 100 de workshop-uri si dezbateri, in perioada 6 – 9 octombrie, la Bruxelles. Consiliul Judetean Iasi a depus o aplicatie, aprobata de secretariatul OPEN DAYS, de organizare a unei dezbateri cu titlul Think SMART Locally - Grow COMPETITIVE Globally, pe domeniile agricultura inteligenta si cresterea competitivitatii regionale prin specializare inteligenta. De altfel, suntem singurul consiliu judetean din Romania care va fi organiza, sub egida Comitetului Regiunilor si a Uniunii Europene, evenimente de tip Meeting Place la aceasta editie”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Dincolo de workshopul selectat de catre Comisia Europeana, derulat in parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST si Clusterul Regional Inovativ EURONEST IT&C HUB, cu acelasi prilej, Consiliul Judetean Iasi va organiza si alte actiuni, alaturi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE), Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania si de partenerii locali, regionali si nationali (Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi, Camera Agricola Iasi, Directia pentru Agricultura a Judetului Iasi etc.).

Foto: oradeiasi.oradestiri.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii