A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715372364.7202.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi va organiza sedinte si in teritoriu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2012, ora 05:11

Consiliul Judetean Iasi va organiza sedinte si in teritoriu

Articol de Alexandra Stefanescu

Urmatoarea sedinta a Consiliului Judetean (CJ) va avea loc pe 26 septembrie, la Halaucesti, fiind prima sedinta de acest gen organizata in teritoriu. Decizia a fost luata de catre presedintele Cristian Adomnitei care, inainte de sedinta, va participa si la o intalnire cu primarii din zona respectiva. Acestia vor prezenta conducerii CJ stadiul proiectelor aflate in derulare, proiectele pe care intentioneaza sa le initieze, precum si problemele cu care se confrunta in activitatea zilnica.

Am luat decizia de a organiza sedinta CJ la Halaucesti intrucat aceasta comuna este un model de dezvoltare durabila. Mi-as dori ca exemplul comunei Halaucesti sa fie urmat si de restul localitatilor din judet. Nu stiu cati oameni din municipiul Iasi au fost acolo, dar pot sa va spun ca se cunoaste mana de gospodar a primarului”, a spus domnul Cristian Adomnitei.

Presedintele a mai anuntat ca sedinte CJ vor mai fi organizate si la Pascani, Targu Frumos, Harlau sau Raducaneni. La eveniment au fost invitati sa participe primarii din comunele Oteleni, Butea, Al. I. Cuza, Rachiteni, Mircesti, Halaucesti, Mogosesti – Siret, Stolniceni – Prajescu, Ciohorani si Miroslovesti. Ulterior sedintei CJ va avea loc si Adunarea Generala a Actionarilor ARSACIS (Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa Canal Iasi). Tot pe 26 septembrie, conducerea CJ va efectua o vizita de lucru si pe traseul DJ208 Neamt – Iasi – Suceava si pe cei trei kilometri care nu au fost inclusi in proiectul initial.

Foto: oron.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii