A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716016567.1227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Consiliul Judetean Iasi a fost gazda unui important eveniment organizat de catre General Electric
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-12-2012, ora 16:39

Consiliul Judetean Iasi a fost gazda unui important eveniment organizat de catre General Electric

Articol de Madalina Irimia

Astazi, la Iasi, Serviciul Comercial al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, General Electric (GE) si Consiliul Judetean Iasi au organizat seminarul „Dezvoltarea Durabila a Infrastructurii”. La eveniment a fost prezent Cristian COLTEANU, GE President & CEO Romania Bulgaria si Republica Moldova, dar si a altor directori din sectoarele Energie, Vanzari si Financiar ale companiei americane.

Iasul are astazi onoarea sa fie gazda pentru un eveniment economic foarte important. Este prezenta in Iasi compania General Electric, una dintre cele mai mari companii americane producatoare de tehnologie si cu o cifra de afaceri mai mare decat Produsul Intern Brut al Romaniei. Ea este reprezentata de domnul ambasador Cristian COLTEANU, Directorul General al companiei pe Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Delegatia condusa de domnia sa este insotita de mai multi delegati ai Serviciului Comercial al Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania. Tematica a cuprins trei sectiuni. Prima se refera la energie, a doua la tehnologii medicale si a treia la solutii de finantare”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Cristian COLTEANU a multumit conducerii Consiliului Judetean pentru primirea oferita si a mentionat ca, dupa intalnirea de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, Iasul este primul oras din Romania in care a mai fost organizat un asemenea eveniment.

Este o actiune pe care am initiat-o in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite. Aceasta vizita a companiei General Electric la Iasi se datoreaza tocmai pentru ca ne dorim sa lansam un dialog cu autoritatile locale si comunitatea de business despre solutiile de dezvoltare durabila a infrastructurii, care sa ofere locuitorilor sansa de a beneficia de o viata mai buna, mai sanatoasa, intr-un mediu prietenos si eficient din punct de vedere economic. Suntem increzatori ca astfel de initiative sunt benefice la nivel local si regional. Orasele Romaniei au nevoie de solutii concrete pentru a progresa. GE este partenerul a mii de orase la nivel global si propune un model tehnologic recunoscut si apreciat. Pentru orasele Romaniei ne dorim o schimbare mai dinamica, ajutand comunitatea locala sa planifice si sa asigure un viitor energetic mai eficient si o infrastructura medicala demna de standardele europene”, a afirmat Cristian COLTEANU.

La eveniment au participat reprezentanti ai Guvernului Romaniei, oameni de afaceri, manageri si directori medicali ai spitalelor iesene, importanti reprezentanti ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” si ai Colegiului Medicilor, manageri si directori ai firmelor de constructii si ai societatilor furnizoare de utilitati, precum si Presedintii mai multor raioane din Republica Moldova.

     
Tag-uri: CJ, eveniment, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii