A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714977298.4611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta la sediul Asociatiei Magistratilor din Iasi pe tema „Etica profesionala in solutionarea cazurilor cu minori”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-02-2012, ora 08:07

Conferinta la sediul Asociatiei Magistratilor din Iasi pe tema „Etica profesionala in solutionarea cazurilor cu minori”

Articol de Cristian Amariei

Miercuri, 29 februarie, la ora 11:00, la sediul Asociatiei Magistratilor din Iasi (in incinta Tribunalului Iasi) se va desfasura conferinta de presa ocazionata de incheierea proiectului „Etica profesionala in solutionarea cazurilor cu minori”.

In cadrul conferintei de presa va fi lansat studiul comparativ „Justitia juvenila in Romania si Republica Moldova”.

Proiectul s-a derulat in perioada 2 martie 2011 –1 martie 2012 si a avut ca obiectiv general „dezvoltarea managementului judiciar la nivelul instantelor pentru minori in Romania si Republica Moldova”. In cadrul proiectului cei trei parteneri au realizat acest obiectiv prin:

- dezvoltarea si intarirea abilitatilor si capacitatilor specialistilor cu atributii in justitia juvenila din Romania si Republica Moldova de a instrumenta cauzele cu minori in acord cu interesul superior al copilului;

- dezvoltarea unui program de monitorizare si evaluare a situatiei justitiei juvenile din cele doua state;

- imbunatatirea cooperarii transfrontaliere intre institutiile implicate in solutionarea cauzelor cu minori din cele doua tari.

Grupul tinta a fost format din 150 de specialisti din cadrul institutiilor cu atributii in domeniul justitiei juvenile din Romania si Republica Moldova (judecatori, procurori, politisti, asistenti sociali, psihologi) si peste 50 de institutii cu atributii in domeniul justitiei juvenile din cele doua tari.

Proiectul a fost finantat de catre Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. Valoarea totala a proiectului a fost de 141.580 euro din care 127.422 euro reprezinta contributia Uniunii Europene, iar 14158 euro reprezinta contributia Asociatiei Salvati Copiii Iasi si a Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Familiei Ungheni, Republica Moldova.

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii