A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713614519.6338.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta Nationala “Text si discurs religios”, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
08-11-2012, ora 11:15

Conferinta Nationala “Text si discurs religios”, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Facultatea de Litere a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi gazduieste, in perioada 9 – 10 noiembrie, cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale “Text si discurs religios”. Evenimentul reuneste, ca in fiecare an, cercetatori, academicieni, cadre didactice, studenti si doctoranzi din principalele centre universitare din Romania.

Deschiderea Conferintei va avea loc vineri, 9 noiembrie, cu incepere de la ora 10, in Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universitatii. Cu aceasta ocazie, vor rosti cuvinte de intimpinare I.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, P.S. Petru Gherghel, Episcopul Diecezei Romano-Catolice de Iasi, Prof. univ. dr. Vasile Isan, Rectorul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si Prof. univ. dr. Codrin Liviu Cutitaru, Decanul Facultatii de Litere. Publicul va putea audia apoi prelegerea sustinuta de Academician dr. Sabina Ispas, Directorul Institutului de Etnografie si Folclor „C. Brailoiu” din Bucuresti, „Jertfa zidirii. O interpretare neconventionala la legenda Mesterului Manole”. La final, Cerc. st. dr. Costion Nicolescu va prezenta lucrarea „Intilnirea cu Dumnezeu pe calea Poeziei”

Lucrarile Conferintei vor continua in zilele de vineri, 9 noiembrie si simbata, 10 noiembrie, in sectiunile “Traducerea textului sacru”, “Retorica discursului religios” si „Literatura si sacrul”. Programul manifestarii este afisat pe pagina de internet a Conferintei, www.cntdr.ro.

     
Tag-uri: UAIC, Iasi, conferinta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii