A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715119009.6447.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta „Autismul – Oamenii speciali de langa noi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-04-2012, ora 07:12

Conferinta „Autismul – Oamenii speciali de langa noi”

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Nationala pentru Copii si Adultii cu Autism din Romania in colaborare cu Universitatea ”Petre Andrei” din Iasi si Fundatia Ancora Salvarii organizeaza in perioada 5-6 aprilie Conferinta „Autismul - Oamenii speciali de langa noi” - Ce stim despre acestia?.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 aprilie, in Aula Magna a Universitatii Petre Andrei din Iasi, de la ora 9.30, iar pe 6 aprilie in Amfiteatrul Vasile Pavelcu, etajul patru. Invitatii speciali sunt Anke van Wijk, consultant pentru autism/logoped din Olanda si Bert van de Meeberg, specializat in medicina de familie.

In prima zi, va fi abordata problematica autismului de catre specialisti in domeniu, unde sunt invitati sa participe: psihologi, logopezi, psihopedagogi, educatori, profesori, medici, studenti. Tot in cadrul conferintei, vor sustine prelegeri doi lectori din Olanda, logopedul Anke van Wijk, consultant pentru autism impreuna cu Bert van de Meeberg specializat in medicina de familie. A doua zi vor fi invitati parinti ai copiilor cu autism. De asemenea, se vor organiza vizite de lucru la Scoala Speciala „Constantin Paunescu” din Iasi unde functioneaza clasele speciale pentru copiii cu autism si la sediul celor doua fundatii.

Foto: zirulring.com

     
Tag-uri: autism, conferinta, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii