A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714563400.5905.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conferinta „Autismul – Oamenii speciali de langa noi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2012, ora 08:04

Conferinta „Autismul – Oamenii speciali de langa noi”

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia Nationala pentru Copiii si Adultii cu Autism din Romania ANCAAR, filiala Iasi, impreuna cu Fundatia Ancora Salvarii organizeaza pe parcursul a doua zile Conferinta „Autismul – Oamenii speciali de langa noi”.

Conferinta se va desfasura in zilele de 5 si 6 aprilie2012, la Universitatea „Petre Andrei” din Iasi. Evenimentul face parte din Campania „Arata ca iti pasa!” si este organizat cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului.

In prima zi, va fi abordata problematica autismului de catre specialisti in domeniu, unde sunt invitati sa participe: psihologi, logopezi, psihopedagogi, educatori, profesori, medici, studenti. Tot in cadrul conferintei, vor sustine prelegeri doi lectori din Olanda, logopedul Anke van Wijk, consultant pentru autism impreuna cu Bert van de Meeberg specializat in medicina de familie. A doua zi vor fi invitati parinti ai copiilor cu autism. De asemenea, se vor organiza vizite de lucru la Scoala Speciala „Constantin Paunescu” din Iasi unde functioneaza clasele speciale pentru copiii cu autism si la sediul celor doua fundatii.

Pentru parinți participarea la conferința este gratuita iar pentru cei din alte localitați, va fi asigurata cazarea in limita locurilor disponibile. Pentru specialisti se va percepe o taxa de 70 lei (studenți 40 lei).

     
Tag-uri: conferinta, autism, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii