A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713950341.4695.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conducerea PSD a respins reinstalarea lui Gheorghe Nichita la sefia filialei iesene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2015, ora 08:05

Conducerea PSD a respins reinstalarea lui Gheorghe Nichita la sefia filialei iesene

Articol de Cristian Amariei
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca membrii Biroului Permanent National al partidului au respins revenirea lui Gheorghe Nichita in functia de presedinte al filialei judetene Iasi a social-democratilor.

„Am analizat in BPN adresa si solicitarea de la domnul Nichita insotita de o hotarare a Biroului Permanent Judetean de reinstalare in functia de presedinte al organizatiei PSD Iasi. Biroul Permanent National a invalidat hotararea Biroului Permanent Judetean si a respins reinstalarea domnului Nichita in functia de presedinte al organizatiei judetene si in continuare presedintele interimar al organizatiei de Iasi este domnul Nechiforel Lupu, care a fost instalat in aceasta functie interimara de Comitetul Executiv National", a spus Dragnea la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din functia de primar al Iasiului in urma cu circa patru luni, dupa ce procurorii DNA au inceput sa il cerceteze penal. Tot in cursul lunii mai, Nichita s-a autosuspendat si din functia de vicepresedinte al PSD si de lider al filialei judetene. El a revenit in functia de lider de organizatie judeteana in urma unei decizii luate recent in cadrul BPJ al PSD Iasi.

Nichita este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de procurorii DNA ca in perioada ianuarie-aprilie, abuzand de functia de primar, i-a determinat pe Liviu Hliboceanu, director general al Politiei Locale Iasi, si stefan Avirvarei, sef serviciu in cadrul politiei, dar si pe alte persoane din cadrul institutiei pe care o conducea sa efectueze, personal sau prin intermediari, verificari in baze de date care contin informatii ce nu sunt destinate publicitatii, iar ulterior sa le foloseasca si sa permita accesul unor persoane neautorizate la acestea, pentru a obtine personal foloase nepatrimoniale necuvenite.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii