A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716134205.0468.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Conducerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii a efectuat o vizita la cele mai importante obiective ale Consiliului Judetean
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-06-2013, ora 11:24

Conducerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii a efectuat o vizita la cele mai importante obiective ale Consiliului Judetean

Articol de Alexandra Stefanescu

Miercuri, Excelenta Sa Duane BUTCHER, Charge d'affaire ad interim al Ambasadei SUA in Romania, si Susan GARRO, Atasatul comercial al Ambasadei SUA in Romania, au efectuat o vizita la Iasi. Impreuna cu Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian ADOMNITEI, cei doi diplomati au efectuat mai multe vizite pe parcursul zilei.

„I-am prezentat Excelentei Sale proiectul de modernizare a Aeroportului, iar apoi am avut o scurta intrevedere la Consiliul Judetean, unde am discutat despre celelalte proiecte importante ale Iasului. Ulterior ne-am oprit la viitorul sediu al Consiliul Judetean, la sediul fostei chesturi, unde au fost amintite dramele care s-au intamplat in timpul celui de-al doilea razboi mondial aici. In camerele de la intrarea in acest imobil vor fi amenajate doua muzee, unul al Holocaustului si un muzeu al Consiliului Judetean”, a declarat Cristian ADOMNITEI.

Excelenta Sa Duane BUTCHER a fost placut surprins de atentia pe care autoritatile din Romania si in special cele de la Iasi o acorda tragicelor evenimente din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Am avut o mare sansa sa ascult istoria tragediilor petrecute aici in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Este o vizita care m-a emotionat. Cred ca este un mare lucru pentru Iasi si pentru Romania sa recunoasca tragedia care s-a petrecut in acele momente”, a declarat Excelenta Sa.

Vineri, incepand cu ora 10.00, diplomatii Ambasadei SUA vor efectua o vizita la sediul companiei Delphi.

Pogromul de la Iasi din 27 - 29 iunie 1941 a fost unul din cele mai violente pogromuri impotriva cetatenilor de etnie evreiasca din Romania. In conformitate cu datele prezentate de autoritatile romane, in cele trei zile au fost ucisi 13.266 de evrei.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, ambasador
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii