A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024780.5959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concursul national „Poezie de puscarie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-03-2013, ora 06:11

Concursul national „Poezie de puscarie”

Articol de Cristian Amariei

Directia de Reintegrare Sociala din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor organizeaza in perioada martie – mai cea de-a V–a editie a concursului adresat persoanelor private de libertate din intreg sistemul penitenciar romanesc intitulat „Poezie de puscarie”.

Proiectul national va avea o sectiune de poezie si una de scenarii de teatru, iar creatiile vor fi jurizate de catre membrii unei comisii de specialitate in cadrul careia vor face parte reprezentanti ai Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, Asociatiei „EURO CULTURART” si ai Societatii Romane de Radiodifuziune. Manifestarea se va finaliza intr-un cadru festiv de premiere a celor mai bune lucrari in data de 19.06.2013, in clubul Penitenciarului Bucuresti Rahova.

Aceasta activitate este subscrisa obiectivului „Elaborarea si implementarea unui sistem unitar de evaluare si interventie axat pe nevoile de educatie, asistenta psihologica si asistenta sociala ale detinutilor si pe cerintele societatii” din Planul Anual de Activitati pe 2013 al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

La editia anterioara, au participat un numar de 270 de detinuti din peste 30 unitati penitenciare si centre de reeducare, iar efortul acestora s-a concretizat in peste 475 de poezii.

Obiectivele principale ale proiectului constau in incurajarea afirmarii persoanelor private de libertate in domeniul creatiei literare si participarea acestora la activitati valorizatoare care sa contribuie la imbunatatirea imaginii de sine, la cresterea increderii in propria persoana, in vederea diversificarii si valorificarii activitatilor de educatie derulate in sistemul penitenciar in scopul facilitarii reintegrarii sociale.

Prin oferirea libertatii de expresie in cadrul activitatilor educative sustinute se doreste diminuarea din posibilele efecte negative pe care le poate provoca privarea de libertate in sfera psihologica a individului.

Foto: agentiadecarte.ro

     
Tag-uri: poezie, detinuti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
PhyllisJap,  05.03.2017 12:00

wh0cd949182 generic viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii