ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2012, ora 10:46

Concurs de mountain bike TUR DE IASI

Articol de Diana Dumitriu

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike, in colaborare cu CTE Turistor Iasi organizeaza concursul de mountain bike TUR DE IASI - a V-a editie, care va avea loc pe 7 octombrie in padurea Barnova de langa Iasi, concursul fiind destinat atat profesionistilor cat si amatorilor. In premiera, la aceasta editie si copiii cu varsta intre 6 si 13 ani posibilitatea de a se intrece pe un traseu care le este destinat in exclusivitate.

Pentru adulti sunt doua trasee, de 22, respectiv 47 km, prin padure si drumuri forestiere, intr-un peisaj de toamna superb. Pachetul de start contine tricoul concursului, energizante, pliante, bonul pentru tombola si bonul pentru paste. Se acorda medalii, premii in bani, iar la tombola: carti, cecuri, piese, accesorii si revizii pentru bicicleta.

Txa este de 40 de lei daca se achita pana la 03 octombrie 2012, cand se incheie inscrierile online. In ziua concursului taxa de inscriere este de 60 de lei, cei inscrisi in ziua concursului nu primesc tricou personalizat. Detalii pe site-ul concursului: www.tdi.iasibike.ro Amintim tuturor participantilor ca purtarea castii este obligatorie.

Foto: atlaurian.wordpress.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii