A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713553469.8608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concurs cu premii de 2200 euro la Facultatea de Zootehnie din cadrul USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2015, ora 15:05

Concurs cu premii de 2200 euro la Facultatea de Zootehnie din cadrul USAMV Iasi

Articol de Cristian Amariei
Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USAMV) va gazdui cel mai important concurs din Romania, axat pe probleme de nutritie si alimentatie a animalelor de ferma.

Concursul National de Nutritie Animala este organizat de institutia de invatamant ieseana, in colaborare cu Academia de stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-sisesti”, Societatea Romana de Zootehnie si “Biomin”- Romania, sponsor al acestei manifestari profesionale.

Competitia va avea loc maine, 26 martie, de la ora 10, in amfiteatrul „Prof. Dr. Emil-Honoriu Rosu” din cadrul Facultatii de Zootehnie a USAMV Iasi. Concursul National de Nutritie Animala este destinat atat studentilor de la facultatile de profil (sectiunea I), cat si cadrelor didactice si de cercetare din invatamantul superior, cercetatorilor din statiuni si unitati de cercetare stiintifica, lucratorilor din reteaua de producere si livrare a nutreturilor combinate, precum si fermierilor, crescatori de animale ori producatori de furaje (sectiunea a II-a).

Trebuie precizat ca premiile oferite in cadrul concursului au o valoare totala de 2200 euro, acestea fiind oferite pe doua sectiuni diferite.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  08.06.2017 10:28

wh0cd5893281 hydrochlorothiazide buy avana clindamycin buy eurax hydrochlorothiazide revia cipro

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii